Onze diensten

Of u nu voor even op vakantie bent of voorgoed naar ons mooie eiland bent verhuisd, bij Huisartsen Curaçao kunt u op uw eigen vertrouwde Nederlandse zorg rekenen.

Onze huisartsen zijn in Nederland opgeleid, BIG-geregistreerd en via WhatsApp komt u direct in contact met de dienstdoende dokter.

U kunt rekenen op onze expertise op het gebied van:

  • Het uitvoeren van kleine medische ingrepen
  • Keel-, neus- en oorheelkunde (KNO)
  • Kindergeneeskunde
  • Dermatologie
  • Spoedzorg
  • Psychosociale zorg
  • SOA-geneeskunde

Bezoek onze moderne praktijk

Wilt u zelf liever een persoonlijke afspraak met één van onze huisartsen maken of is een bezoek aan onze praktijk naar aanleiding van een online consult nodig? Geen probleem, elke werkdag kunt u van 8.00 tot 12.00 uur terecht in onze praktijk in de wijk Pietermaai in het centrum van Willemstad. U dient wel vooraf een afspraak te maken. Belt u hiervoor met  +5999 6751233.

Online medisch consult

Naar de huisarts in het buitenland is al vervelend genoeg. Gelukkig kunt u op Curaçao ‘net als thuis’ terecht bij een Nederlandse huisarts. Al onze huisartsen zijn in Nederland opgeleid, BIG-geregistreerd en voldoen aan alle gestelde eisen. Zo weet u zeker dat u bij ons in goede en deskundige handen bent. 

Zorg op locatie

Wilt u met een huisarts een afspraak op locatie maken? Dat is mogelijk! Neem hiervoor contact met ons op, dan kunnen wij in overleg een afspraak inplannen.

Haal- en brengservice
Heeft u zelf geen vervoer of bent u niet in de gelegenheid om naar onze praktijk te komen? Dan bieden wij als extra service een taxi met haal- en brengservice aan. Informeer naar de mogelijkheden. 

Herhaalrecepten

Het kan natuurlijk voorkomen dat u uw medicijnen bent vergeten of onverhoopt te weinig van uw medicatie naar Curaçao heeft meegenomen. Ontzettend vervelend, maar ook in deze gevallen helpen wij u graag verder.

Stuur ons een bericht via WhatsApp met uw medicijnpaspoort (merknaam, werkzame stof en eventuele overgevoeligheden), dan kunnen we zo snel mogelijk voor u aan de slag.

Huisartsen Curaçao

U kunt op Curaçao ‘net als thuis’ terecht bij een Nederlandse huisarts. Wel zo vertrouwd.

+5999 6751233

info@huisartsencuracao.com

Johan van Walbeeckplein 12 Pietermaai, Curaçao