Over ons

Maak kennis met Huisartsen Curaçao. Of u nu online contact met ons opneemt of een persoonlijk bezoek brengt aan onze moderne praktijk in Pietermaai, u kunt altijd rekenen op een professioneel team van Nederlands opgeleide huisartsen. Vakbekwaam en toekomstbestendig.

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen

Onze gedreven huisartsen hebben allen velen jaren ervaring in het leveren van eerstelijnszorg, zowel in Nederland als op Curaçao. Huisartsen Curaçao staat voor het leveren van kwalitatief goede zorg volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten. Ook kunt u rekenen op onze expertise op het gebied van:

  • Het uitvoeren van kleine medische ingrepen
  • Keel-, neus- en oorheelkunde (KNO)
  • Kindergeneeskunde
  • Dermatologie
  • Spoedzorg
  • Psychosociale zorg
  • SOA-geneeskunde 

Onze huisartsen hebben allen een BIG-registratie en voldoen als zorgverlener volledig aan de door Nederland gestelde eisen. Bovendien heeft u bij Huisartsen Curaçao de keuze tussen zowel een mannelijke als een vrouwelijke huisarts. Een eventuele voorkeur kunt u vooraf aan ons kenbaar maken.

Dé online huisarts van Curaçao

Bij Huisartsen Curaçao kunt u snel en laagdrempelig terecht voor een online medisch consult. Of u nu te maken heeft met acute pijnklachten, een vermoedelijke SOA, een allergische reactie of vergeten medicatie, onze artsen staan voor u klaar. U bereikt ons gemakkelijk en snel via WhatsApp.

Vanzelfsprekend kunt u indien gewenst ook een bezoek brengen aan onze moderne praktijk. Hiervoor dient u vooraf wel een afspraak te maken.

Huisartsen Curaçao

U kunt op Curaçao ‘net als thuis’ terecht bij een Nederlandse huisarts. Wel zo vertrouwd.

+5999 6751233

info@huisartsencuracao.com

Johan van Walbeeckplein 12, Curaçao